MERSİN / ERDEMLİ - Mustafa Kayışoğlu İlkokulu

Haz

Aggression! No, Thanks! ( Saldırganlık! Hayır, Teşekkürler!) isimli Bulgaristan koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Erasmus Projesi kapsamında dördüncü hareketliliğimiz olan İtalya'nın Napoli şehri ziyaretimizi gerçekleştirdik. Proje ile okulların en ciddi problemi olan saldırganlığa korku ve kaygının nasıl yol açtığı, bilişsel, fiziksel ve davranışsal tepkiler ve bunlarla nasıl başa çıkılır üzerinde çalışmalar ve örnek etkinlikler gözlemlenerek fikir alışverişinde bulunuldu.Saldırganlığın erken çocukluk yaşlarından itibaren davranış haline gelmesinden dolayı öğretmenlere bu konuda çözümler bulmasına yardımcı olmak hedeflenmektedir. Uluslararası boyutta karşılıklı olarak saldırganlığı önleyebilen etkinlik örnekleri payşaşılacak sonuçlar gözlenlenecektir.

Haz

Aggression! No, Thanks! ( Saldırganlık! Hayır, Teşekkürler!) isimli Bulgaristan koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Erasmus Projesi kapsamında üçüncü hareketliliğimiz olan Kuzey Makedonya'nın Debar şehri ziyaretimizi gerçekleştirdik. Proje ile okulların en ciddi problemi olan saldırganlığa katkıda bulunan faktörler üzerine toplantılar gerçekleştirerek örnek çalışmaları ve etkilikleri sınıf ortamında gözlemleme fırsatı bulduk. Saldırganlık erken çocukluk yaşlarından itibaren davranış haline gelmesinden dolayı öğretmenlere bu konuda çözümler bulmasına yardımcı olmak hedeflenmektedir. Uluslararası boyutta karşılıklı olarak saldırganlığı önleyebilen etkinlik örnekleri payşaşılacak sonuçlar gözlenlenecektir.

Cumhuriyetimizin 99. Yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutladık.

Ekm

Aggression! No, Thanks! ( Saldırganlık! Hayır, Teşekkürler!) isimli Bulgaristan koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Erasmus Projesi kapsamında ikinci hareketliliğimiz olan Romanya'nın Ploieşti şehri ziyaretimizi gerçekleştirdik. Proje ile okulların en ciddi problemi olan saldırganlığın erken çocukluk yaşlarından itibaren davranış haline gelmesinden dolayı öğretmenlere bu konuda çözümler bulmasına yardımcı olmak hedeflenmektedir. Uluslararası boyutta karşılıklı olarak saldırganlığı önleyebilen etkinlik örnekleri payşaşılacak sonuçlar gözlenlenecektir.

May

Okulumuz Sınıf Öğretmeni Bülent İsmail SÖBE tarafından yürütülen "eTwinning Şefleri Mutfakta" projesi kapsamında katılımcı öğretmen ve öğrencilerle birlikte Türkçe ve İngilizce olmak üzere iki kitap hazırlanmıştır.